Sognekoret i Landet-Bjerreby pastorat, måske også noget for dig?

Landet–Bjerreby pastorats voksenkor, Sognekoret, lever stadig, selv om vi ikke har haft mulighed for at mødes siden midten af marts. Vi glæder os til at starte igen, måske har du også lyst til at synge med os?

Der er øvetid tirsdage kl. 19-20.30 i Bjerreby kirke. Vi synger et bredt repertoire som strækker sig fra gospel til det klassiske. Så hvis du elsker at synge og vil være med i et kor der deltager i kirkens liv så meld dig straks til, alle er velkomne og det koster ikke noget.

Lige nu er der Corona-restriktioner forbundet med sang. Der skal være 2 meter mellem syngende, og det er der heldigvis plads til i Bjerreby kirke. I stedet for at sidde forholdsvis tæt sammen når vi øver, kommer koret til at sidde i bænkene. Der er god plads til at stå godt og udfolde sanger-musklerne.

Første øvegang i efteråret bliver tirsdag den 18. august. Meld dig til hos Maria (41 59 68 44 / marialantz@mail.dk) eller Bodil (20 64 08 10 / bodilolsenorganist@gmail.com).