Sognekoret

Sognekorets sangglæde og gode humør er en stor glæde for kirkesanger/korleder Maria Lantz og organist Bodil Olsen. Ikke i vores hedeste drømme havde vi kunnet forestille os sådan en dejlig gruppe glade og velsyngende mennesker. Hvis du selv har lyst til at være med i Sognekoret er der altid mulighed for det, kontakt Maria (marialantz@mail.dk / 41 59 68 44) eller Bodil (bodilolsenorganist@gmail.com / 20 64 08 10) og hør nærmere.

Sognekoret deltager ved Mariæ Bebudelse søndag den 7. april kl. 11 i Bjerreby kirke. Vi synger med og om Maria, Jesu moder. Kom og vær med i salmesangen, koret synger her blandt andet diskanter sammen med menigheden.

Desuden synger koret påsken ud 2. påskedag (mandag den 22. april) kl. 11 i Landet kirke. Her vil også blive sunget diskanter sammen med menighedens salmesang udover smukke stykker hørende påsken til.

Vel mødt både til gudstjenester og korprøverJ

Venlige hilsner

Maria og Bodil