I år har vi minikonfirmander fra efterårsferien og til jul. Vi begynder torsdag d. 25. oktober og slutter torsdag d. 13. december. Undervisningen finder sted fra 14.00 til 15.30. og den foregår i præstegården. Man kører med bus fra skolen til præstegården ( Martine følger børnene) og man hentes kl. 15.30 af forældre.

Vi skal have frugt og kage, synge, bede Fader Vor, hører bibelhistorie, lave lanterne til Sct. Mortens optoget d. 11 november og julepynt til kirkerne.

Man kan være minikonfirmand, hvis man går i 3. klasse. Jeg kommer med breve, der indeholder yderligere information, som jeg afleverer på Lundby skole sidst i september.

Det er sognepræsten Johanne Sloth, der står for undervisningen og ligesom sidste år har vores graver i Landet, Martine Møller, sagt, at hun vil hjælpe os med det hele.

Hvis man ikke går i skole her men bor i sognene er man også meget velkommen – men da vil det være godt om man lige ringer til mig, så alt kan blive arrangeret.  Johanne Sloth tlf er 62541217 eller mail: jefs@km.dk

Minikonfirmander.

Undervisningen for minikonfirmander finder i år sted fra uge 40 (2 uger før efterårsferien) til midt i december. Vi skal mødes om torsdagen fra 14.00 til 15.30 i præstegårdens konfirmandstue.  Vi synger, tegner og får forhåbentlig en god fornemmelse af, hvad der foregår i kirken både ved livets store glæder og sorger og ved den almindelige gudstjeneste.

I år har vi tre begivenheder, som tilbydes i forbindelse med undervisningen.

1) Lørdag d. 7. oktober kl. 14.00 har vi i Bjerreby kirke Salmeswing med Sille og Palle. En koncert for alle børn og deres voksne. Der er masser af bevægelse og lyd – kort sagt ”gang i den”

2) I år mindes vi Sct. Morten – Bjerreby kirkes værnehelgen ved en gudstjeneste søndag d. 12. november kl. 16.30. Vi går med lanterner og synger de gamle Sct. Mortens sange. Derefter spiser vi alle i Bjerreby Forsamlingshus. Det bliver forhåbentlig en festlig gudstjeneste for både unge og ældre – men især selvfølgelig for ”minierne ”og deres familier.

3) 2. søndag i advent går vi Lucia sammen med børnekorene.

Det er sognepræsten, Johanne Sloth, og graveren, Martine Møller samt organist Bodil Olsen, der står for undervisningen i år. 3. klassen på Tåsingeskolens Lundby afdeling får en invitation med yderligere information med hjem inden længe.

Mvh Johanne Sloth