Konfirmandtilmelding i Bjerreby og Landet

Det er nu blevet muligt at tilmelde sig konfirmandforberedelen digitalt, men her på Tåsinge synes vi, at det er mest praktisk at gøre det, som vi plejer.

Det vil sige, at præsterne kommer ned på Tåsingeskolen med tilmeldingsblanketter efter sommerferien.

Hvis der er børn i Bjerreby og Landet, som går på andre skoler, men gerne vil konfirmeres her, skal man henvende sig til sognepræst Johanne Sloth, tlf. 62541217 eller mail: jefs@km.dk.

Konfirmationer i de kommende år

Konfirmationsdatoer i de kommende år.

Mange er af forståelige grunde ivrige efter at få at vide, hvornår konfirmationerne skal finde sted i de kommende år. Princippet er dette, at vi altid tager St. Bededag i den ene kirke og derefter ?søndag otte dage? dvs. 9 dage senere i den anden kirke. Kirkerne skiftes til at være den første.

Bjerreby                                                       Landet

2018 St. Bededag d. 27. april                        Søndag d. 6. maj