Koncert med Svendborg Kammerorkester

Tirsdag d. 1. maj 2018 kl. 19.30 i Sct. Mortens kirke, Bjerreby

Koncert med Svendborg Kammerorkester

Som altid sidst på foråret har vi koncert med Svendborg Kammeroprkester. Orkesteret dirigeres af Benjamin Brink Christensen som til daglig spiller bratsch ( en violin i overstørrelse) i forskellige orkestre og ensembler i ind og udland. Han har mange kontakter til andre musikere og derfor har vi altid gode solister i Kammerorkesteret. I år skal vi spille Bachs koncert for obo og violin (BWV 1060R), desuden skal vi spille Andante Festivo , en storladen konposition af Sibelius, samt Henry Purcells Abdelazer Suite. Det bliver en festlig aften med god musik.

Orkesteret består af dygtige amatører fra Sydfyn- den yngste er 17. år og den ældste i 80erne.

Entreen er gratis

Alle er velkomne.

Koncert med Haderslev Drengekor

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, søndag d.3. Juni 2018 kl.15 giver HaderslevDrengekor koncert i Bjerreby kirke, hvilket helt sikkert bliver en stor oplevelse. Nærmere præsentation følger i sommernummeret af kirkebladet.

Bodil Olsen, organist