Operakoncert i Sct. Mortens kirke, Bjerreby.

Søndag d.31. marts kl 15 i Bjerreby er der lagt op til en spændende koncert med tidligere bysbarn Stine Rosengren, hendes mand operasangeren Jens Jakob Honoré, pianisten Irene Hasager samt Stines tidligere lærer, operasanger Tove Hyldgård. Der er vist ingen tvivl om, at det bliver et varieret og alsidigt program publikum kan se frem til. Vi skal høre sange fra operetter og operaer og kendte filmmelodier og danske sange.  Stine Rosengren er endvidere kendt fra DR, hvor hun bl.a har programmet Stines Søndag og The Sound of Musical.

Da koncerten er et større arrangement og lavet i samarbejde med Tåsinge Museum , bliver der entré kr 100 for voksne og kr 50 for børn og unge. ( dvs. alle under 20 år)

Alle er meget velkomne.

Menighedsrådet Bjerreby/ Landet og Tåsinge Museum.