Bjerreby/Landet Kirkelegestue- Til dagplejere og andre interesserede

Vi leger stadig godt i Kirkelegestuen, der er meget fin tilslutning og store som små har en hyggelig stund med sange/salmer/rytmeinstrumenter/sæbebobler og sanglege.

Vi holder afslutning d.6. juni, hvor vi sørger for et let traktement til store og små.

Den nye sæson starter d.22. august kl.9.30, derefter d.19. september, d.24. oktober og d.21. november. December skal vi lige have på plads, der er en del arrangementer, men I bliver selvfølgelig ikke snydt for en juleafslutning.

Kærlig hilsen Maria og Bodil

KIRKELEGESTUEN BJERREBY

Så er vi godt i gang med kirkelegestuen efter jul. Der er fin tilslutning og vi har

fundet en god rytme – og børnene byder af og til ind med det de har lyst til!

De kommende datoer er: onsdag d.21. februar – onsdag d.21. marts – onsdag d.18.

april – onsdag d.16. maj og onsdag d.13. Juni.

Maria Lantz og Bodil Olsen