Kirkelegestue i Bjerreby kirke.

På opfordring fra dagplejemødrene starter vi nu med Kirkelegestue for børn fra ca. 1 år og opefter. Der bliver spillet lidt orgelmusik og vi synger nogle børnevenlige salmer og har også børnesanglege på tapetet.

Og selvfølgelig skal børnene også have love til at udfolde sig med lidt rytmeinstrumenter, og vi blæser sæbebobler!

Vi håber at dagplejerne selv vil tage lidt fortæring med til børnene, hvis de plejer at få det på dette tidspunkt.

Juleafslutning onsdag  den 20. december kl. 10.00

Herefter onsdag den 24. januar kl. 9.30, onsdag den 21. februar kl. 9.30, onsdag den 21. marts kl. 9.30, onsdag den 18. april kl. 9.30, onsdag den 16. maj kl. 9.30 og onsdag den 13, juni kl. 9.30.

Vi glæder os til se jer allesammen, mange hilsner Maria, Johanne og Bodil.  Hvis det bliver en succes, udvider vi måske til 2 gange om måneden.