Onsdagen den 21. august går børne- og ungdomskoret atter i gang i Landet-Bjerreby pastorat. Organist Bodil Olsen og kirkesanger Maria Lantz fortsætter arbejdet med at vise børnene at det er dejligt at synge sammen, spændende at synge solo og sjovt at lære gode sange at kende.

Børnekoret øver på Lundby skole for at alle skal have mulighed for at gå til kirkekor på trods af de lange skoledage. Det er børn fra 0.-3. klasse der primært deltager. Tilknytningen er ret afslappet, alle der vil være med er velkomne (hvis de kan bevare roen).

Ungdomskoret holder også prøve på Lundby skole, i dette kor udvikles de unge sangeres stemmer videre og vi forbereder os til forskellige arrangementer i kirken. Det er elever fra 4. klasse og op efter der er med her, der er optagelsesprøve til dette kor.

Måske har dit barn eller unge menneske lyst til at gå til kor hos os? I skrivende stund kender vi ikke efterårets skoleskema, men Børnekoret plejer at øve onsdage mellem 14.45 og 15.30 i musiklokalet på Lundby skole. Derefter tager Ungdomskoret fat, de øver mellem 15.45 og 16.30. Ved eventuelle spørgsmål kan Maria kontaktes på mobil: 41 59 68 44 eller mail: marialantz@mail.dk.

Venlige hilsner

Maria Lantz og Bodil Olsen