I år har vi minikonfirmander fra uge 40 og til begyndelsen af december. Vi begynder torsdag d. 1. oktober og slutter torsdag d. 3. december. Undervisningen finder sted fra 14.00 til 15.30. og den foregår i præstegården. Man kører med bus fra skolen til præstegården ( Johanne De Rycke følger børnene), og man hentes kl. 15.30 af forældre.

Vi skal have frugt og kage, synge, bede Fader Vor, hører bibelhistorie, lave lanterne til Sct. Mortens optoget d. 8. november og julepynt til kirkerne. Vi går også Lucia ved gudstjenesten d. 13. december

Man kan være minikonfirmand, hvis man går i 3. klasse. Jeg kommer med breve, der indeholder yderligere information. Brevene afleverer jeg (Johanne Sloth) på Lundby skole midt i september.

Det er sognepræsten Johanne Sloth, der står for undervisningen og i år har  Johanne De Rycke, sagt, at hun vil hjælpe os med det hele.

Hvis man ikke går i skole her men bor i sognene, er man også meget velkommen – men da vil det være godt, om man lige ringer til mig, så alt kan blive arrangeret.  Johanne Sloth tlf er 62541217 eller mail: jefs@km.dk