Konfirmationsdatoer i de kommende år.

Mange er af forståelige grunde ivrige efter at få at vide, hvornår konfirmationerne skal finde sted i de kommende år. Princippet er dette, at vi altid tager St. Bededag i den ene kirke og derefter ?søndag otte dage? dvs. 9 dage senere i den anden kirke. Kirkerne skiftes til at være den første.

Bjerreby                                                       Landet

2021 Søndag d. 9. maj                                  St. Bededag d. 30. april

2022 St. Bededag 13. maj                              Søndag d. 22. maj

Konfirmandhold fra Centerafdelingen.

I dette skoleår skal vi have et hold konfirmander fra Centerafdelingen på Tåsingeskolen. Det er et forholdsvis stort hold, der kommer i år og jeg (Johanne Sloth) underviser dem sammen med Johanne De Rycke.

Holdet bliver undervist fredag morgen og undervisningen begynder efter efterårsferien – så først gang er d. 23. oktober. Der bliver sørget for bus fra Tåsingeskolen til præstegården og efter undervisningen fra præstegården tilbage til Tåsingeskolen.

Konfirmanderne bliver enten konfirmerede i deres hjemsogne eller i Bjerreby kirke på et lille skræddersyet hold.

Det er børn med særlige behov, der går på centerafdelingen, men sidste års hold viste også, at der var meget at more sig over og ofte stor glæde. Så de to gange Johanne (Sloth og DeRycke) ser frem til at møde dette års unge mennesker.