Bjerreby-Landet pastorats børnekor

Der er både børnekor og ungdomskor i Landet-Bjerreby pastorat.

Børnekoret består af børn fra 1.-3. klasse og øver onsdage mellem kl. 14 og 14.45 i Lundby skoles musiklokale. Alle der vil være med og kan lide at synge er velkomne (hvis de kan bevare roen) og det er gratis at deltage.

Ungdomskoret øver også om onsdagen på Lundby skole, nogen gange sammen med børnekoret, nogen gange fra kl. 14.45 til 15.30. I dette kor udvikles de unge sangeres stemmer videre og vi forbereder os til forskellige arrangementer i kirken. Det er elever fra 4. klasse og op efter der er med her og der er en lille optagelsesprøve til dette kor.

Måske har dit barn lyst til at gå til kor hos os? Tilmelding og eventuelle spørgsmål kan rettes til Maria på mobil: 41 59 68 44 eller mail: marialantz@mail.dk Første gang er onsdag den 26. august.

Lige nu er der Corona-restriktioner forbundet med sang. Der skal være 2 meter mellem syngende, derfor kan der kun være 7 små korsangere af gangen til kor. Vi kan blive nødt til at dele koret op for at ikke overskride dette antal, det kommer helt an på hvor mange tilmeldte vi får. Hvis vi gør dette bliver det således: 1. hold synger kl. 14 – 14.20 og 2. hold synger 14.25 – 14.45. 

Venlige hilsner

Maria Lantz og Bodil Olsen