Babysalmesang efterår 2020

Endnu en gang er der mulighed for nybagte forældre at komme med deres babyer til babysalmesang.

Grundet corona-restriktionerne kommer det til at foregå lidt anderledes end vi er vant til. Forælder og baby har en egen ”station” med 2 meters afstand til andre syngende.

Vi synger dog stadig salmer og sange med fagter, hører smuk musik mens vi blæser sæbebobler, danser og leger med de små.

Det foregår onsdage kl. 11 i Bjerreby kirke. Første gang er onsdag den 2. september, og vi bliver ved 8 gange med pause for efterårsferie onsdag den 14. oktober.

Tilmelding udbedes til kirkesanger Maria Lantz, mobil: 41596844 eller mail: marialantz@mail.dk (hvis der er færre end 3 tilmeldte udskydes holdstart). Oplev et herligt samvær med din baby sammen med os, vi glæder os til at se jerJ