Minikonfirmander.

Undervisningen for minikonfirmander finder i år sted fra uge 40 (2 uger før efterårsferien) til midt i december. Vi skal mødes om torsdagen fra 14.00 til 15.30 i præstegårdens konfirmandstue.  Vi synger, tegner og får forhåbentlig en god fornemmelse af, hvad der foregår i kirken både ved livets store glæder og sorger og ved den almindelige gudstjeneste.

I år har vi tre begivenheder, som tilbydes i forbindelse med undervisningen.

1) Lørdag d. 7. oktober kl. 14.00 har vi i Bjerreby kirke Salmeswing med Sille og Palle. En koncert for alle børn og deres voksne. Der er masser af bevægelse og lyd – kort sagt ”gang i den”

2) I år mindes vi Sct. Morten – Bjerreby kirkes værnehelgen ved en gudstjeneste søndag d. 12. november kl. 16.30. Vi går med lanterner og synger de gamle Sct. Mortens sange. Derefter spiser vi alle i Bjerreby Forsamlingshus. Det bliver forhåbentlig en festlig gudstjeneste for både unge og ældre – men især selvfølgelig for ”minierne ”og deres familier.

3) 2. søndag i advent går vi Lucia sammen med børnekorene.

Det er sognepræsten, Johanne Sloth, og graveren, Marie Gregersen samt organist Bodil Olsen, der står for undervisningen i år. 3. klassen på Tåsingeskolens Lundby afdeling får en invitation med yderligere information med hjem inden længe.

Mvh Johanne Sloth