Kirkelegestue i Bjerreby kirke.

På opfordring fra dagplejemødrene starter vi nu med Kirkelegestue for børn fra ca. 1 år og opefter. Der bliver spillet lidt orgelmusik og vi synger nogle børnevenlige salmer og har også børnesanglege på tapetet.

Og selvfølgelig skal børnene også have love til at udfolde sig med lidt rytmeinstrumenter, og vi blæser sæbebobler!

Vi håber at dagplejerne selv vil tage lidt fortæring med til børnene, hvis de plejer at få det på dette tidspunkt.

Vi begynder igen tirsdag d.22.8. kl.9.30 efter sommerferien.

Herefter d.19.9. - d.24.10. og d.21.11.

Vi glæder os til se jer allesammen, mange hilsner Maria, Johanne og Bodil.  Hvis det bliver en succes, udvider vi måske til 2 gange om måneden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Lørdag d.7. oktober kl.14 inviterer vi alle børn fra 0 år og opefter samt deres forældre/søskende/bedsteforældre og alle øvrige interesserede til "Salmeswing med

Sille og Palle". De har gennem mange år lavet koncerter for børn baseret på nogen af de mest elskede salmer og den store danske børnesangskat. Og da de mindste børn jo ikke kan tale endnu, er det mere end tilladt at klappe, synge med og danse i

midtergangen. Sille og Palle har haft stor succes med konceptet og vi håber at se rigtig mange til en hyggelig og festlig eftermiddag.

Menighedsrådet er vært ved en kop kaffe/saftevand og kage efter koncerten.

Der er fri entré.

Med venlig hilsen Menighedsrådet ved Bjerreby Kirke og organist Bodil Olsen