Den 23. august går børne- og ungdomskor atter i gang i Landet-Bjerreby pastorat. Organist Bodil Olsen og kirkesanger Maria Lantz fortsætter arbejdet med at vise børnene, at det er dejligt at synge sammen, og at der er plads også til dem i Guds hus.

Børnekoret øver på Lundby skole, for at alle skal have mulighed for at gå til kirkekor på trods af de lange skoledage. Det er børn fra 0.-3. klasse der primært deltager. Tilknytningen er ret afslappet, alle, der vil være med er velkomne, hvis de kan bevare roen. Ungdomskoret holder prøver i Bjerreby kirke hvor vi udvikler de unge sangeres stemmer videre og forbereder os til forskellige arrangementer i kirken. Ungdomskoret vil her i efteråret deltage i de månedlige 14-gudstjenester om søndagen.

Børnekoret øver onsdage mellem 14.45 og 15.30 i musiklokalet på Lundby skole. Ungdomskoret øver ligeledes onsdage, mellem 16 og 17 i Bjerreby kirke. Ved eventuelle spørgsmål kan Maria kontaktes på mobil: 41 59 68 44 eller mail: marialantz@mail.dk.

Venlige hilsner

Maria Lantz og Bodil Olsen