Babysalmesang

Fra den 22. august bliver der atter Babysalmesang i Bjerreby-Landet pastorat. Vi indbyder alle interesserede forældre med børn – nyfødte og indtil kravlealderen -  til gode oplevelser i kirkens rum. Vi kommer til at synge og danse med de små og lære nye salmer og sange. Der er altid blevet sunget i kirken, og den vidunderlige sangskat kan vi med Babysalmesang være med til at bevare.

Babysalmesangen henvender sig til de helt små børn og deres forældre (ofte den forælder, der er på barsel). Vi synger for de små, vugger dem til sang, danser med dem på armen, og hører dejlig musik. Vi rasler med rasleæg og blæser sæbebobler.  Vi koncentrerer os om aktiviteterne en halv times tid, og de voksne drikker så en kop kaffe eller te.

Man skal ikke medbringe tæpper eller lignede, for vi har det hele – blot en sutteflaske eller ren ble eller hvad man nu har brug for, når man er så lille.

Babysalmesangen ledes af vores kirkesanger Maria Lantz, der er uddannet til opgaven og har en god kontakt med de små, organist Bodil Olsen og sognepræst Johanne Sloth.

Babysalmesalmesangen finder sted i Bjerreby kirke om tirsdagen kl. 11.00 og første gang er d. 22. august. Vi har ca 8 gange..

Det er gratis at gå til Babysalmesang, og man er velkommen til at tage en prøvegang.

Tilmelding til vores kirkesanger Maria Lantz: e-mail marialantz@mail.dk eller mobil 41 59 68 44